Verhuur

De gezellige ruimte van het Noaberhuus leent zich perfect voor het organiseren van allerlei activiteiten en gezellige gelegenheden. Daarom bieden wij verschillende mogelijkheden – ook buiten onze openingstijden om – op het gebied van verhuur.

Het Café

De sfeervolle caféruimte van het Noaberhuus is voorzien van een bar en zitruimte voor ±75 personen. Mocht je gebruik willen maken van statafels, dan is er zelfs ruimte voor ±120 personen. De verhuur van het café kan ook in combinatie met catering. Wil je hier mee informatie over? Neem dan even contact met ons op.

Vergaderruimte:

Het Noaberhuus beschikt over een prima vergaderruimte die voor allerlei doeleinden kan worden afgehuurd. De ruimte is 42m2 en is in te delen naar eigen wens. Voor een beamer of projectiescherm hoef je niet te zorgen, want ook die is aanwezig. Samen met het huren van deze vergaderzaal kunnen wij ook arrangementen aanbieden in combinatie met gerechten van onze menukaart.

  

Sporthal:

Het Noaberhuus ligt pal naast Sporthal De Brug. Ook deze enorme ruimte kun je afhuren voor zowel maatschappelijk als privédoeleinden. Bijvoorbeeld voor het organiseren van een leuke familiedag met een sportactiviteit, in combinatie met het café. Daarnaast is het door alle faciliteiten die het Noaberhuus te bieden heeft ook een uitstekende plek voor beurzen en evenementen.

Uiteraard kunnen ook (sport)verenigingen de sporthal en het café afhuren. Wordt er naderhand een drankje gedronken? Dan ontvangt de vereniging zelfs een bepaald percentage van de omzet, mits ze de bardienst zelf regelen. Voor meer informatie verwijzen wij je graag door naar Sportaal.

Mama Café

Het Mama Café is dé ontmoetingsplek in Glanerbrug voor (aanstaande) ouders met kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 4 jaar. Iedere dinsdag kun je in het Noaberhuus gezellig samen een kop koffie drinken en ervaringen uitwisselen. Er worden ook regelmatig workshops georganiseerd door professionals die hun kennis delen op het gebied van opvoeding of ouderschap. Kom gezellig eens langs! De entree is gratis. Tijd: 9.30 – 11.00 uur.

Daghap

Iedere dinsdag, donderdag en vrijdag kun je bij ons terecht voor één van onze heerlijke daghappen!

We bieden elke dinsdag een Budgethap aan, op Donderdag onze bekende Bistro Daghap en elke Vrijdag nu onze nieuwe Antiliaanse Daghap!
Je bent van harte welkom om lekker mee te eten. Afhalen is natuurlijk ook mogelijk!

Broodjes & Hapjes

In het Noaberhuus bieden we ook heerlijk verse broodjes, hele schalen met hapjes, of wat dacht u van een lekkere pan soep?

  Voor elke gelegenheid kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan; verjaardag, geboorte, bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest, behalen diploma etc….

Sportinstuif

Iedere woensdag organiseert Sportaal een sportinstuif onder leiding van een coach. Lekker bewegen samen met leeftijdsgenootjes! Ieder kind dat nog op de basisschool zit, kan deelnemen. De kosten bedragen 1 euro per kind en vooraf opgeven is niet nodig. Ouders kunnen ondertussen heerlijk relaxen aan onze leestafel onder het genot van een lekker kopje koffie. Tijd: van 14.30 uur tot 16.00 uur.