Wie zijn wij?

Het Noaberhuus is dé ontmoetingsplek in Glanerbrug! Een multifunctioneel buurtcentrum voor jong en oud, waar gezelligheid centraal staat. Wekelijks vinden hier allerlei activiteiten plaats waar zowel de bewoners van Glanerbrug als andere belangstellenden aan deel kunnen nemen. Het is een plek waar je altijd terechtkunt voor een gezellig kopje koffie of een heerlijke daghap op de donderdag. Natuurlijk is het Noaberhuus ook heel geschikt om je vrienden of werkgerelateerde relaties mee naartoe te nemen. Met gratis WiFi, een gezellige leestafel en genoeg zitplekken, kun je hier gemakkelijk een hele middag vertoeven. Verder leent de ruimte zich perfect voor een leuk feestje of besloten bijeenkomst. Kom eens gezellig langs!

Van activering naar werk

Naast dat het Noaberhuus vooral een gezellige ontmoetingsplek is, ondersteunt het ook diverse maatschappelijke projecten en is het een veilige werk- en leeromgeving voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Verschillende achtergronden komen met elkaar in contact en iedereen binnen het Noaberhuus krijgt de kans om zichzelf op verschillende gebieden te ontwikkelen. Hierdoor bewandelen ze stapsgewijs weer de weg terug naar de arbeidsmarkt. Maar bovenal is het een plek waar iedereen welkom is!

Mama Café

Het Mama Café is dé ontmoetingsplek in Glanerbrug voor (aanstaande) ouders met kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 4 jaar. Iedere dinsdag kun je in het Noaberhuus gezellig samen een kop koffie drinken en ervaringen uitwisselen. Er worden ook regelmatig workshops georganiseerd door professionals die hun kennis delen op het gebied van opvoeding of ouderschap. Kom gezellig eens langs! De entree is gratis. Tijd: 9.30 – 11.00 uur.

Daghap

Iedere dinsdag, donderdag en vrijdag kun je bij ons terecht voor één van onze heerlijke daghappen!

We bieden elke dinsdag een Budgethap aan, op Donderdag onze bekende Bistro Daghap en elke Vrijdag nu onze nieuwe Antiliaanse Daghap!
Je bent van harte welkom om lekker mee te eten. Afhalen is natuurlijk ook mogelijk!

Broodjes & Hapjes

In het Noaberhuus bieden we ook heerlijk verse broodjes, hele schalen met hapjes, of wat dacht u van een lekkere pan soep?

  Voor elke gelegenheid kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan; verjaardag, geboorte, bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest, behalen diploma etc….

Sportinstuif

Iedere woensdag organiseert Sportaal een sportinstuif onder leiding van een coach. Lekker bewegen samen met leeftijdsgenootjes! Ieder kind dat nog op de basisschool zit, kan deelnemen. De kosten bedragen 1 euro per kind en vooraf opgeven is niet nodig. Ouders kunnen ondertussen heerlijk relaxen aan onze leestafel onder het genot van een lekker kopje koffie. Tijd: van 14.30 uur tot 16.00 uur.